I’ll be Bach

Velmi jsem se pobavil u sledování reakcí sociálních sítí na 21. října 2015. A hlavně ve spojitosti s Návratem do budoucnosti. Hashtag #BacktotheFuture se rozšířil jak voheň v krásný letní den v Kalifornii. Kdo by jim to záviděl. Jenže Návrat do budoucnosti se stal fakt kultovním filmem. Tohoto dne se chytli ouplně všicí. A všude. Včetně firmy Nike, která opravdu vyrobila samozavazovatelné boty, které si nazul představitel Martyho McFlye Michael J. Fox u Jimmyho Kimmela. Byl tam i Doc. Byl nadšenej. Podle mě ale ne zase tolik, aby zapomněl na svýho parkinsona. Zas kdo ví.

Back to the future, times
Zobrazené časy na palubce DeLorean káry.

Vlastně v tom roce 2015 bylo spousta vymožeností, co si v těch osmdesátkách hrozně přáli. Ale ve zkutečnosti to byly hrozný blbosti. Co je třebas fakt dobrý, že v tom osmdesátkovým 2015 je premiéra Star Wars VII. A je u toho i logo Disney. Fakt dobrý. Ale Čelisti 19 už tak fajn nejsou. Když to extrapolujeme, tak nejspíš asi vulgarizovali filmový průmysl a fanoušky, který chtěj další díl tohohle, nemůžou se nabažit. Fakt se čímdálvíc recykluje. Další vymoženosti pak virtuální realita a 3D… Tam to bylo furt nějak tak ve spojení s ostatními lidmi. Dnes si vystačíme sami. Jen s mobilem. A budoucnost se nejspíš bude vydávát tímto směrem.

 

Popis tvítu. Neuvěřitelnýho tvítu.
Popis tvítu. Neuvěřitelnýho tvítu.

Dávno jsem si McFlye taky přidal na Twitter. Ale vadilo mi, že se neprojevuje. Teď chápu, že jsem mu ten unfollow dávat neměl. Jeden jedinej tvít takhle dobrej je prostě lepší jak 1000… „Nedobrejch“. Prostě si takhle přes dva roky čekáš, abys vyhejtoval dnešní dobu! To mě ba.

Mám rád ty Bachovo memy. Nebo spíš takhle, mám rád ty divný lidi, co dělaj Bachovo memy.
Mám rád ty Bachovo memy. Nebo spíš takhle, mám rád ty divný lidi, co dělaj Bachovo memy.

Tenhle je z mý oblíbený stránky Classical Art Memes. Je to tak absurdní a bizarní. Většinou nevhodný a v mnoha případech se mi to ani nelíbí a není to nic mýho oblíbenýho. Ale jakmile mě takhle jako jedním obrázkem pohladěj, poplácaj po zádech, pošlou mi dopis, jak jsem skvělej a musím to zbožňovat, tak zapomenu na všechno to zlý, beru tu stránku za ruku a tančím tak nesmyslné tance, že okolí ani nemá na to zavolat policajty a rovnou se chopí zákona samo.

Co mě ale opět pobaví, když si rozkliknu tenhle obrázek na fejsíčku, tak ta diskuze složená převážně z Bachových memů. Toliko anekdot nejsem sto fyzicky unést.

Asi publikoval 22. 10. 2015.

Vladin_

Malý pán ve svém životě. Ideální společník noci. Cokoliv dělám, dělám se svými gekony, jenže je to furt nezajímá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *