I’ll be Bach

Velmi jsem se pobavil u sledování reakcí sociálních sítí na 21. října 2015. A hlavně ve spojitosti s Návratem do budoucnosti. Hashtag #BacktotheFuture se rozšířil jak voheň v krásný letní den v Kalifornii. Kdo by jim to záviděl. Jenže Návrat do budoucnosti se stal fakt kultovním filmem. Tohoto dne se chytli ouplně všicí. A všude. Včetně firmy Nike, která opravdu vyrobila samozavazovatelné boty, které si nazul představitel Martyho McFlye Michael J. Fox u Jimmyho Kimmela. Byl tam i Doc. Byl nadšenej. Podle mě ale ne zase tolik, aby zapomněl na svýho parkinsona. Zas kdo ví.

Continue reading I’ll be Bach

Pozdrav pámbů

Tak asi zdar. Párkrát jsem si psal blog. Vždycky, když jsem si myslel, že bych chtěl koukat na hotový dílo a kochat se, jak je to on-line. Návštěvnost mě nikdy nezajímala. Ani ty lidi co by to třebas četli. Pak jsem měl blog s kamarádem. To byl solidní tejden tvrdý práce, kdy jsem spíš jel volný asociace a pak se to snažil zachránit rádoby chytrou myšlenkou.

Poslední dobou jsem si chtěl založit blog. Něco edukativního z pole grafiky a tááák. A hudby, zvuku. Nějaký takový věci. A trošku tam zasahovat mediálními záležitostmi. Postěžovat si. Ale to mi nikdy moc dlouho nevydrží, tak spíš to razení jak třebas udělat pěkný tlačítko ve fotošopu. Nebo Poukázat na geniálnost vektorů.

Jenže kdoví, jak dlouho by mě to bavilo. Tenhle blog je spíš tak jako výstřel do vzduchu. Musím ho mít, tak to zkusím používat. Nedám sem žádný odkazy na sociální sítě. Možná dám. Jestli vstanu fakt dobře, tak možná i dám. Co asi na to moji gekoni? Blbě čuměj jako dycky.